Programma

Op 3 mei is het zover

Dan mogen jullie komen kennismaken met Yappa en alles leren over de backstage activiteiten van een digital agency als geen ander. De Yappa stagiaires hebben voor jullie een super tof maar vooral interessant programma samengesteld.

Ontdek het hieronder!

18u - Pizza time

Op een lege maag kun je niet functioneren. Dezelfde regels gelden binnen een digital agency. Daarom is er natuurlijk pizza. We beginnen met een goede bodem te leggen voor we de interessante en interactieve sessies induiken.

18u30 - Chief Enabler Officer aan 't woord

Om half 7 krijgen we van Yoeri, Chief Enabler Officer, uitleg over wie Yappa is, wat een digital agency is en waarom Straal Digitaal het perfecte evenement is voor studenten.

18u45 - Ieder z’n eigen ding

Omdat elke digitale discipline verschillende interesses heeft, hebben we voor elke specialisatie (development/marketing/design) een ander programma voorzien. Als marketeer leer je alles over hoe social media marketing in de praktijk in zijn werk gaat. Designers komen te weten hoe je ultrasterke merken in de markt zet en hoe zich dit vertaalt naar logo design. Als developer leer je dan weer de ins en outs van verschillende toolsets en hoe front- en back-end developing binnen een agency werkt.

20u - Projecten hoe?

In een agency werken veel verschillende mensen, maar hoe komen deze mensen nu samen en werken ze effectief iets uit? In de laatste sessie wordt tot in de puntjes uitgelegd hoe een project van A tot Z wordt aangepakt binnen een agency en hoe elk profiel past binnen zo een project.

20u45 - Quiztime

Heb jij goed opgelet tijdens de sessies? En zin om een mooie prijs te winnen? Door mee te doen aan onze quiz kan je jouw kennis testen en een leuke prijs winnen. Goed opletten is dus de boodschap.

21u15 - Leer de Yappa experts kennen

Als je graag nog meer te weten komt over de wondere wereld van marketing, designing of developing kan je een leuke babbel gaan slaan met de Yappa experts . Tijdens dit moment kan je je kans grijpen om elke vraag die je ooit hebt gehad, binnen hun expertise, te stellen. Of gewoon een pintje drinken onder vrienden. ‘T is wat jij wilt.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief