Wat is Straal Digitaal?

Straal Digitaal is een evenement voor en door studenten bij ons branding agency Quick Brown Foxes in Maastricht. Onze digitale experts vertellen je alles over hun werk en de uitdagingen in een branding agency. Er is ook voldoende tijd om in een leuke, ontspannen setting vragen te stellen. Daarnaast geven we concrete tips om de stap naar het werkveld te zetten. Nieuwsgierig naar het leven in een branding agency? Van merkontwikkeling tot webdesign en online marketing. Schrijf je dan zeker in!

QBF1

Waarom Straal Digitaal?

We merken dat het leven in een agency voor studenten en pas afgestudeerden vaak een groot mysterie is. Dit willen we voor eens en voor altijd oplossen. Van strakke deadlines tot volop creativiteit. Van bureauwerk tot het geven van workshops. En vooral: jezelf mogen zijn! We nemen je mee in ons agency, ons werk, onze waarden en onze cultuur.
→ Schrijf me gratis in

Voor wie is het?

Straal Digitaal is er voor alle marketeers, designers en developers met een digitale mindset. Wil je alles weten over social media marketing, hoe je ultrasterke merken in de markt zet, of hoe back-end en front-end development binnen een agency werkt? Schrijf je dan in!
→ Ontdek welke digital experten spreken

Wat houdt het evenement in?

Dit jaar krijgt Straal Digitaal een triviaquiz-makeover. De avond belooft een boeiende mix te worden met meerdere quiz- en presentatierondes. Van marketing tot development en het leven bij een branding agency. Plezier gegarandeerd!

Niet alleen leer je nieuwe dingen, maar je kunt ook meteen je kennis toepassen tijdens de quiz en een fantastische prijs twinnen. Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen staan, dus zorgen we ook voor pizza en heerlijke drankjes.

Waar vindt het evenement plaats?

Straal Digitaal gaat door op het volgend adres: Aan de Brikkenbouw 4e, 6211XT Maastricht.

Kom je met de auto? Je kan parkeren in Q-Park Frontenpark of aan de Sphinx.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief