Wat is Straal Digitaal?

Straal Digitaal is een evenement voor en door studenten. Onze digital experten vertellen jou over hun job en uitdagingen in een agency. We voorzien ook tijd dat jullie hen vragen kunnen stellen in een leuke, ontspannen setting. Plus, we geven concrete tips om naar het werkveld te stappen. Nieuwsgierig naar het leven in een digital agency? Van merken bouwen, tot design en online marketing. Schrijf je dan zeker in!

8.jpg

Waarom Straal Digitaal?

We merken bij studenten en pas afgestudeerden dat het agency life een groot mysterie is. Dit willen we voor eens en voor altijd oplossen. Van strakke deadlines tot hopen creativiteit. Van bureauwerk tot workshops geven. En vooral jezelf mogen zijn! Wee nemen jou mee in ons agency, ons werk, onze waarden & cultuur

Voor wie is het?

Straal Digitaal is er voor alle marketeers, designers en developers die een digitale mindset hebben. Wil je alles weten over social media marketing, hoe je ultrasterke merken in de markt zet of hoe back- en front-end development er effectief aan toe gaat binnen een agency? 
→ Ontdek welke digital experten spreken

Wat houdt het evenement in?

Dit jaar krijgt Straal Digitaal een triviaquiz-makeover - Triviyappa, anyone?

De avond belooft een boeiende mix te worden met meerdere quiz- en presentatierondes. Van marketing en development tot design en het leven bij een bureau, de onderwerpen zijn gevarieerd en actueel. Plezier gegarandeerd! Niet alleen leer je nieuwe dingen, maar je kunt ook meteen je kennis toepassen om samen met je quizteam een fantastische prijzs te winnen. Natuurlijk kan de boog net altijd gespannen staan, dus zorgen we ook voor pizza, heerlijke drankjes en de kans om na afloop nog even te blijven hangen.

Tijdens de presentaties en na de quiz zijn er interactieve momenten waarbij je kunt praten met onze in-house experts. Dus verwacht een avond vol quizzen en netwerken - de ideale mix voor een leerrijke en amusante avond!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief