#DoTheYappa

Ook na de werkuren hechten wij veel belang aan ons team. Ons motto luidt: je werkt niet voor Yappa, je bent Yappa. Mocht het dus nog niet duidelijk zijn: wij geloven in mensen en mens-zijn.

Vamos à Yapplaya

Wat als we ons kantoor een week lang zouden verplaatsen naar Spanje en van daaruit met alle yappanezen onze activiteiten zouden voortzetten? Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dat is precies wat we in 2015 deden voor onze jaarlijkse teambuilding. Even bereikbaar, even productief, maar met meer zwembad:  Vamos à Yapplaya.

De Boom In

Of wat dacht je van een week bezinnen midden in het bos, in onze eigen boomhut? Met alle yappanezen namen we de tijd om te herbronnen. In een zuurstofrijke omgeving waar we samenwerkten aan de groei van Yappa én die van onze klanten trokken we de boom in. Voeg daar nog een kampvuur, faute party en wipe-out aan toe en het avontuur is geslaagd.

En nog zo veel meer...

We doen tête-à-têtes tussen twee yappanezen. Iedere maand worden 2 collega’s uitgekozen die mogen lunchen op kosten van Yappa. Zo bevorderen we de interne communicatie. Tijdens de maandelijkse Yappawadoeda’s krijgen alle yappanezen inzicht in de cijfers. Iedere middag spelen we darts, een potje kicker of bingewatchen we à l’aise een leuke serie. En iedere yappanees supportert met trots voor ons eigen zaalvoetbalteam: Real Yappa.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief