Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen terug. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Aarzel niet en stel ze hier!

Jazeker! Je kan ze zien bij de verschillende profielen.

Je kan een stage lopen als developer, grafisch designer, online marketeer en projectmanager. Nieuwsgierig? Wil je weten wat te verwachten of vraag je je af of je geschikt ben? Neem een kijkje bij onze gezochte profielen en ontdek meer.   

Je maakt een mooie cv en schrijft een overtuigende motivatiebrief. Zo leren we jou en jouw verhaal kennen. ​

Stuur een mailtje met je cv, je verhaal en goesting naar ikwilgroeien@yappa.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Klik op de knop rechtsboven op de pagina, vul het formuliertje in en klik op verzenden. Of je klikt gewoon hier. It’s as easy as that!

Je vindt het programma-overzicht terug op de eventpagina.

Neen! De inkom, de frisse pintjes en de pizza zijn volledig gratis!

Yappa is een digital agency en bedenkt, bouwt en boost alles wat met digital te maken heeft. We bedenken digitale strategieën en doen doelgroep- en online marktanalyses. Onze designers nemen de digital branding en visual content creaties voor hun rekening. Ook voor copywriting en UX/UI interfaces kunnen klanten bij ons terecht. De webdevelopers ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties. De marketeers bekommeren zich over alles van SEA, SEO, CRO, audits tot social media-, content- en e-mailmarketing. Ook automation en analytics behoren tot hun takenpakket.

Ver weg van de files! Je kan ons vinden op Eikaart 6 in Bilzen!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief